Äntligen!

Nu är jag faktisk klar med alla lexor för denna vecka, kan ni fatta vad skönt1 hehe;P ok en sak jag inte ha gjort är att....gör är slöjd utverdering..hehe:P opsidopsi...men jag hinner typ göra den till the next week...eller så gör jag den i skolan i mon innan slöjden men det är sånt som alltid ordnar sig! på tal om skolan så längtar jag tills vi får våra betygs papper;D se hur det ha´r gått i alla ämnen, man vet ju hur det gått i några stycken men absolut inte i alla...det blir lite spännande!

Ha nu en bra kväll och sov nu jätte gott för det är en ny dag imorgon;P;P Puss<33

NATTA: "skönt att skolan snart är över";)

nu jpbbar jag lite mad engelskan som ska vara klar på torsdag..hehe;P jag måste bli klar idag så slipper jag göra den i sista minuten...haha;D detgör jag nästan ändå... ha det så gött!

detta är nått blaj som jag skrev när jag gick i 6:an:
?En annan 5:a!
Ja du vet när man bara vill ligga kvar i sängen på månarna och man inte får det?? dååå?blir man riktigt förbannad! Det ska jag säga dej! Men lyssna här! Detta är det bästa du kan göra för att få ligga kvar i sängen! Spela sjuk! As lätt! Kom ihåg det serru! Fan men det är trist att vara sjuk hela dagarna! Så mitt bästa tips: gå till skolan å träffa dina friends! Der var gött å säja skaa du vete! Hare´gött! Håll dej frisk för bövelen! ^^ shu! Sjusovare = tråkmonsar!

haha:P;D helt skumt eller hur!!???!!!?!?!?!?!:s DUM FRÅGA!;P

jordgubbar<3

nu har jag äntligan tabit mitt första bett i en jordgubbe, det är verkligen det godaste som finns på denna jord! så fort jag kommer hem ska jag ta några till....MUMS!!!!

RSS 2.0