heeej!!

Idag ska jag pluggamatte och sen ska jag nog...vet inte tråka eller nått sen i kväll vid sex tiden ska jag å kolla på gymnasie skolan som jag kanske ska gå på...;) hihi^^ spännande;D ha en rolig dag!

Natta: Heej! Helgen väntar...

i kväll ska jag till min gudmor och hennes son, vi ska äta middag där.... ;P sedan måsta jag göra spanska SKIIIIIT i helgen men det tar bara en timma typ..hehe^^ jag har varit i skolan idag men vi gjorde inte så mkt, jag har haft så j*vla ont i huvudet idag så jjag har inte orkat göra nått alls... ): Hoppas ni får en kanon helg!!!!!!!

PUSSAR FRÅN lilla MIG!!!!! (L)

NATTA:heeej alla pluggisar!

jag skulle bara säga att jag gär lite spanska nu men det är uch....trÅÅÅÅÅÅkig t!!!!men ha det bra ialla fall!!! girls!!!!!!

NATTA: Inlämmnat lite sent kanske...

nu är jag äntligen klar med all Sv... det käns väldigt skönt!! Innan i veckan har jag inte gjort sådär jätte mkt! men i mon ska jag på scrappträff, och på fredag så ska jag kanske me amanda till stallet och cassa me då kanske;D jag skulle vist följa med amanda till nån som kunde ta sig en titt på hennes moppe eftersom den typ har nån konstig punka eller nått! Sen på lördagen ska vi sooova i stallet, det blir säkert super kul!!! ELLER HUR CASSA OCH AMANDA!!!! ;P;P;P haha^^ bara så ni inte glömmer det;P :D ha det så bra nu alla "skol-älskare"!!!! ""HÖHÖ"" ;P

pusss!!!

RSS 2.0