Joggar klubben har anlänt! ;P

Nu har jag och två tjejer till varit ute och joggat en runda på gallis! Vi joggade 4 km på ca 20 min! vi har förbättrat oss sen sist ;P vi ska börja med att jogga minst en gång i vecken men vi ökar antagligen efter hand:) jag tycker att det är så friskt å härligt att ta en lite jogging runda på eftermiddan efter skolan då... vi tre ska jogga tillsammans så myket vi bara kan men man måste ju ha lite vila mellen passen så nån dags mellanrum ger den perfekta träningen!!;)

ha det gött alla joggare dä ute...!!! ;'D


DU å JAH !? Om ni bara vissste..

Jag länktar så himmla mkt efter dig det var säkert 3 veckor sen sist!! Men nu vill jag bara ha mer av dig min lilla choklaskaka!!! ;P Jag hoppas att vi ses nästa helg eller nått!;) min lilla G!!<3<3<3<3 jag älskar verkligen dig man jag vet inte om du har fattat det ännu....men jag har bestämmt mig för att ta det stora steget: jag ska säga till G precis som jag känner, så får han säga vad han vill!! jag vill bara ha ett svar!!!

puss, puss älskar dig! älskar du mig??

vilken dag?! inte så spec..haha^^

just nu är jag hos cassandra och hon städar medans jag är inne lite på hennes dator. vi har ingen aning om vad vi ska hitta på i dag....innan i dag var jag å mamma och handlade på maxi. ja, on skulle köpa bröd så du passade jag på att köpa KANeLGIFFLAR<3 min favorit;P innan i vecka har jag inte gjort så mkt alls mest bara varit hemma och kollat på tv, det har inte hänt nått kul alls....i början av lovet gjorde jag nått varje dag men nu har jag inget som är planerat. jag har också träffat en kompis som bara är här nere i halmstad en gång i månaden... maen både hon och jag vill att hon ska flytta ner hit så vi kan umgås mkt oftare!!! tillbacka till mig å cassa, antagligen så kommer vi spela lite på hennes julklapp: playstation 2 hon fich det rosa<3!!! annars är vi inne på datorn eller går ner en sväng på stan kanske.....nu har jag inget mer vättigt att säga så det är dags att sluta. HEJ,HEJ! ses! <3<3<3<3

Mellan oss?!

jag är så himla kÄÄr i dig G men bara du kunde förstååå!!jag vill bara ha ett svar så jag vet om det kan bli nåttmellan oss!!! jag kan inte sluta tänka på dig men den dagen jag får ett svar så kan jag andas ut....jag vill så gärna hålla om dig, bara umgås och titta på film lixom bara mysaa!!! om du bara kunde ge mig ett svar!! så jag vet om det blir bara kompisar eller...om det blir nått mer;)

miss you babe!!! kyssar!!!
jag är verkligen KÄR...i dig G<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0