PARTY GIRLS!!;P

Kl halv åtta sätter det igång! vi är några tjejer som ska ses och snacka skit, och ha almänt skojsigt. Vi måste göra om denna kväll tusen gånger!!! förra gången var vi hoss mig och då hade vi rosa tema men denna gången är det inget spec tema vi kommer som vi kommer:P haha^^ JAG och två tjejer som ska ha följe till fest "arangören", vi ska kanske fixa ett eget tema.....spännande...??!! ;´D men vi ska ocksså ha "förfest"haha^^ man kan ju inte riktigt kalla det så men vi tar kanske en cider och fixar till oss tillsammans!;P;P;PDet kommer bli ennu en kanon kväll!! Ha det bra alla fest pinglor! PUSS

Heej!

idag har jag varit och badat med amanda och oliver mina två kusiner, i kvälll ska vi kanske äta litte gooodis eller nått annat gott! jag vill ocks säga att jag kanske får min laptop i mars!!!! jag lääääääängtar så himmmmmmla mkt!!! vi hörs snart igen!! puss!


bild: google.se

kom lagom i tid!;P

när jag kom till cassis så var nästan kanelbullarna klara!! sen gluppsade jag i mig 4 st stora bullar..mmm!!:P I mon ska jag åka och bada med mina kusiner..då blir det fler bullar (kanelgifflar) men det går nästan lika bra som nybakade kanelbullar..nästan... sen i veckan är det inget spec som kommer hända!! snart, snart så har jag kanske en laptop och då ska jag bli en riktig bloggare..;P glöm inte att göra kanelisar nu i veckan det är så underbart gott!!!


en sak till bara!
äntligen slipper jag "er", och då menar jag inte tess,bäcca, jalle,tosse,anderna,kattis!! Föresten, jag hoppas inte nån tar illa upp! Säg inget du vet ändå inte om jag menar dig!!

Håltimma!!!!

Vi har ingen spanska så jag och en kompis gick ner till bibblan och satte os vid datorerna! skolan har varit som vanligt i dag men en sak är lite utöver de vanliga!!: Jag och lilla C ska sköta om vår kompis polla idag och på tors och fre!!! det kommer bli kul!!:D Efter skolan åker vi deit och då ska vi mocka, fodra,rykta och bara ta hand om Åttisen!! Hästar är verkligen underbara djur!! Tänk bara om jag hede en liten springare ;p  efter jag varit i stallet ska jag plugga på spanskan och engelskan... jag orkar verkligen inte men det är ju nått men bara måste göra!!! Ha en bra dag!!!

LAPTOP!!

Jag hoppas att jag snart får min designade bärbara;P dn är verkligen superfin och jag håller på att sammla ihop lite pengar så jag kan betala lite själv!!:) Om du har en egen laptop så ge gärna en komentar och berätta vad som är bra att täncka på vid ett eventuellt köp!! Tack alla bloggare!!! ha de gött!!!

Skola igen...

Nu sitter jag iskolan och väntar på att sv ska börja. Idag har jag inget planerat men jag kan ju alltid umgås med lilla c !! Ha det bra alla där ute!

heeej!

Nu har jag beställt lite scrapp grejor till mamma å mej!! det blev saker för ungefär 3000 kr :p nu ska ja och lilla C gå en sväng på stan!!:D Ha det bra alla bloggare:)

Skolan!:P

just nu håller vi på att skriva om religinerna judendomen, islam, hinduismen och buddismen. det har varit mkt arbete men nu är jag äntligan klar!  här är lite ur en text jag har skrivit:


Hinduismen är inta lika utspridd som de andra stora religionerna. Den är främst spridd i Indien men den finns även i Bangladesh och Nepal.

För mig som verken är hindu eller kristen så tycker jag personligen att deras sätt att tänka om livet är väldigt konstigt. Målet med livet enligt religionen är att slippa leva, man ska helt enkelt slippa återfödas och det kallas Moksha. Som i det flesta andra religioner så får man inte.....

Men nu när jag äntligen är klar så ska det firas med nåt gott!!!;) ha en bra dag alla bloggare;´D


RSS 2.0